Badeværelset er normalt det mindste rum i dit hjem udover entreen. På trods af dets lille størrelse kan det være funktionelt og æstetisk tiltalende på samme tid. Det kan være svært at tro, at du kan gøre en forskel i et så lille rum, men med lidt kreativitet og designtips kan du få dit badeværelse til at se smart og moderne ud.

Hvis du ønsker at give dit badeværelse et individuelt præg uden at bruge for mange penge på renovering eller byggearbejde kan du med fordele skifte fliserne ud. At skifte fliser ud med nye er en af de hurtigste måder at nå dette mål på, hvis du er på udkig efter noget særligt, for der er ingen grund til at rive alting ud endnu. I dag har designerbadeværelser moderne stilarter i matte farver, dristige mønstre eller blokfarver, der skaber en fantastisk atmosfære, når de kombineres med forskellige armaturer. Se det store udvalg hos https://flisebent.dk/om-flisebent/ i dag og gør en god handel.

Gør brug af showrooms til inspiration.

Det er fornuftigt at du besøger en udstilling eller et showroom, så du ved, hvad du kan forvente, og hvordan forskellige stilarter vil se ud i dit eget personlige rum. Når du er i udstillingslokalet, skal du fokusere på fliser, der koordinerer med din overordnede vision for dit nye badeværelse, f.eks. stilfulde matte blokke i forskellige farver. Du kan med fordel også vælge fra mange forskellige typer af moderne badeværelsesskabe i showroomet, og find inspiration til alt det, du har brug for til at skabe et stilfuldt nyt badeværelse.

Gør dette inden du køber

Inden du køber fliser, skal du sørge for at måle dit rum op, så du ved, hvor meget væg- og gulvplads der er til rådighed. Fliserne skal passe tæt ind på dit tilgængelige areal, men ikke for tæt, så det er svært at få resten af badeværelsesmøblerne på plads. Hvis du skaber ekstra plads, kan du nemmere planlægge, hvor de enkelte ting skal placeres, end hvis du ikke har plads til andet end det mest basale.

Når du planlægger, hvor dine fliser skal placeres, skal du huske, at de er lettere at rengøre end tæpper eller trægulve, fordi støv ikke bliver fanget i porøse overflader – det gør dem ideelle til badeværelser, hvor vand anvendes når du går i bad eller hvis du vasker fingre, for eksempel. Du kan få dit badeværelse til at virke større med dramatiske fliser, eller du kan bruge mindre fliser for at skabe en mere intim følelse og nedtone rummet.

Tænk dig om før du går i gang

Husk, at før du laver noget andet på dit badeværelse, skal det være fuldt ud ventileret og vandtæt – uden dette trin vil det ikke være muligt at fortsætte med noget arbejde på vægge eller gulve. Endelig bør du overveje at fjerne badekarret, hvis du ønsker så meget plads som muligt, hvis du har sådan et. Brusere er hurtigere og nemmere at rengøre end badekar, fordi de overfladen er mindre og ikke kræver lige så meget arbejde.