Ønsker du dig elegant og sart lingeri til din bryllupsnat? Noget der kan give dig øget selvtillid gennem dagen, men stadig er delikat og sensuelt uden at blive for voldsomt?  

Lingeri betyder ikke bundløse trusser og latex, ikke at der er noget galt i det, men tværtimod finere undertøj, hvilket inkluderer sarte blonder og bløde farver, der er signatur Underprotection. 

Underprotection giver dig alle disse ting, og kan samtidigt garantere at bæredygtigheden har været en topprioritet igennem hele processen; elegant lingeri kombineret med ansvar over for miljøet. 

Derfor elsker vi det 

Det kan måske være skræmmende at købe brudelingeri online, men hos Underprotection kan du finde bæredygtigt klassisk og moderne lingeri, der er produceret i klassificerede bæredygtige og certificerede materialer; du får altså fine italienske blonder der er skabt af genanvendt nylon og elastin. Disse elegante stykker lingeri er produceret i Letland, og er godkendt vegansk af PETA.  

Underprotection er et dansk brand der er baseret i København, og blev grundlagt i 2010.  

Brandet blev skabt med et vigtigt vision i tankerne: at forene bæredygtighed og mode.  

Måske er du enig i at meget lingeri kan desværre blive ukomfortabelt at have på i længere tid, og at eksempelvis bh’en er noget af det første der bliver smidt når man kommer hjem.  

Underprotection ønsker at gøre lingeri bæredygtigt, men også behageligt uden at gå på kompromis med elegance og luksus. Brandet har konstant fokus på at træffe ansvarsfulde og ambitiøse valg, hvilket gør det lettere for dig at kunne kombinere elegant lingeri med bæredygtighed, når du shopper efter lingeri, om det er til dit bryllup eller for at forkæle dig selv. 

Bæredygtighed uden at gå på kompromis med æstetik 

Underprotection giver dig muligheden for at vælge bæredygtigt uden at du behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design; her er der plads til bæredygtigt design der forenes med smukke farver, prints og lækre kvaliteter.  

Bæredygtighed, genbrug og en omtanke for miljøet er meget mere end blot en trend for Underprotecton; tværtimod er det hele tanken bag Underprotection, og derfor brandet blev startet i sin tid. Bæredygtighed er brandets hovedfokus, og de ønsker derfor også at være så bæredygtige som muligt. 

Underprotection tager nogle aktive valg for at kunne skabe en positiv samt meningsfuld, og langvarig forandring både socialt og miljømæssigt i samfundet, og også i verdenen. Dette kan ses, da Underprotection kan bryste sig af at være certificeret B Corporation®.  

B Corp-certificering er en ny form for virksomhedscertificering, der ikke måler bare ét sted. Certificerede B-corporations lever op til højere standarder både socialt, miljømæssigt, og også i form af gennemsigtighed; der er ikke noget der bliver skjult for kunden, så at sige. 

Tænk på det som et Fairtrade-mærke, eller et økologi-mærke, men for hele virksomheden, og ikke bare for produktet.  

Underprotection er skabt med henblik på miljøet, og verdenen, men også med henblik på den enkelte kvinde; brandet er elsket af kvinder over hele verdenen, fordi Underprotection ønsker at give alle kvinder følelsen af at være smuk, speciel, og elsket. Produktet skal være blødt og behageligt, og næsten lige så bæredygtigt som at være nøgen.