Hvis du har børn, så kender du helt sikkert til problemstillingen, at barnet gerne vil være med i køkkenet. Det kan bare være rigtig besværligt at have børn med til madlavningen. Der er mange måder, hvorpå barnet kan komme til skade. Lader du barnet stå på en stol ved køkkenbordet, vil det formentlig ikke stå stille, men derimod læne sig fra side til side, hænge ind over køkkenbordet, komme til at skubbe til tingene på bordet, når det får overbalance osv. Med en skammel til børn i køkkenet kan du komme uden om en del farlige situationer.

Lad barnet lave mad på en skammel til børn i køkkenet

Du kan få en skammel til børn i køkkenet, der hedder et læringstårn. Denne skammel gør det meget nemmere for dig at involvere barnet i madlavningen. Derved bliver madlavning forvandlet til kvalitetstid, hvor du og barnet hygger, frem for en krigszone, hvor du forsøger at afværge, at der sker ulykker. Når barnet står placeret på en sådan en skammel til børn i køkkenet, kan du være tryg ved, at du ved, hvor barnet er. Du skal ikke bekymre dig om, at junior rækker ind til gryden på komfuret. Læringstårnet er nemlig udstyret med en kant hele vejen rundt, der forhindrer barnet i at falde ud til siden.

Skammel til børn i køkkenet af høj kvalitet

En skammel til børn køkken er en virkelig god investering og kvalitetsvare. Der er tale om et funktionelt møbel i massivt bøgetræ, som kan danne grundlag for meget læring og hyggeligt samvær med børn i køkkenet. Du kan finde et godt tilbud på sådan et læringstårn, hvis du køber online. Skamlen er produceret i økologiske materialer, hvor der både tages hensyn til miljøet og undgås unødvendigt kemi.

Læringstårnet har et eksklusivt design, der får det til at blende ind med de øvrige møbler. Det kan både fås med et råt look i træ, i hvid eller i en flot farve. Alle modeller er nemme at rengøre, da de er blevet behandlet med en lak, der er smudsafvisende. Rengøring kræver derfor kun en fugtig klud.

Skammel til børn

Justerbar skammel

Du kan justere dette læringstårn, så det passer til både barnet og højden på bordpladen. Det betyder derfor også, at du kan justere det i takt med, at barnet vokser, så barnet kan bruge det i mange år. Flere børn kan også deles om den samme skammel, da den blot kan justeres. Har du plads i køkkenet, vil det naturligvis være endnu nemmere, hvis børnene har hver sin skammel.

Skamlen kan bruges til meget mere end som en ståplads. Med trinnet bagpå kan den fungere som en lille trappe, så barnet kan nå ting og være lidt mere selvstændig. Barnet kan eksempelvis hurtigere lære at tage et glas vand i køkkenskabet, kravle op på skamlen og selv fylde vand i glasset. Barnet vil elske denne form for selvstændighed. Nogle skamler kan også klappes sammen, så det forvandler sig til et lille bord med en bænk, der kan flyttes rundt i huset, så barnet kan sidde og fordybe sig med noget, mens du udfører praktiske opgaver.