Hør er en af de mest populære gardintyper i nyere tid. Hør er et godt materiale til enhver form for gardin, fordi det har et elegant udseende, miljøvenlige egenskaber og er forholdsvis billigt. Samtidig er det også økologisk, du kan derfor købe hør med god samvittighed uden at belaste miljøet. Mange mennesker er ikke klar over, at hør kan bruges til at mange forskellige steder indendørs. Dette kunne for eksempel være at du brugte hørgardinet som en plaid til sofaen. Du kan også bruge hørgardinet som et pæn dug til spisebordet eller et sengetæppe. Lige meget om du er til plain hørgardiner eller hørgardiner med farver, kan du finde noget til enhver smag. Der er mange flotte farver at vælge imellem. Køb dine hør gardiner i dag.

Hvorfor har man egentlig gardiner?

Gardiner har mange funktioner. Det kan også være et dekorativt element i din indretning. Det kan sige noget om din personlige stil, da indretning af dit hjem betyder meget for hvordan du udtrykker dig. Gardiner giver samtidig også privatliv og fred i dit hus, især hvis du bor i en lejlighedskompleks. Det hjælper på, at folk ikke kan kigge ind og udspionere dig. Hørgardiner kan også være med til at beskytte møblerne mod sollys og forhindre, at de falmer med tiden. Derfor er gardiner også en god investering at lave, for at passe på dine ting. Gardinets materiale påvirker også rummets temperatur, de kan mindske solens varme om sommeren eller hjælpe med at holde kulden ude om vinteren.

Hvad er hørgardiner?

Hør er smukt naturlig materiale også kaldet linen. Hørgardiner skaber et luksuriøst ud og skaber et klassisk look, men det er samtidig miljøvenligt da det er økologisk. Det er meget stilrent, men alligevel mulighed for at vælge forskellige farver. Det betyder, at du kan købe grønt uden at gå på kompromis med luksus. Du behøver ikke vælge det ene eller andet med dårlig samvittighed. Her får du begge dele i en win-win. Det giver dig mulighed for at skabe følelsen af at leve i en anden tid, hvor der ikke var plastik eller syntetiske fibre. Det hele bliver ikke så kunstigt.

Derfor skal du indrette dit hjem

Indretning er vigtig, fordi den påvirker vores humør og følelser. Dårlig indretning kan få os til at føle os ophidsede, ængstelige eller stressede, mens god indretning kan få os til at føle os glade, afslappede og komfortable. Derfor er det så vigtigt at vælge de rigtige møbler, farver og tilbehør til vores hjem – man skal skabe et miljø, der får en til at føle os godt tilpas. Vi ved alle, hvor vigtig en god indretning er for vores hjem, men hvis du synes, det er tid til en opgradering, eller hvis du føler, at dit hjem kunne have godt af et nyt look, så start et sted og prøv hørgardiner. Hos tinekhome, kan du få dit dine gardiner hurtigt og effektivt. Deres onlineshop er nemlig åben 24-timer i døgnet og du kan derfor altid købe dine gardiner