Skoleboden er for mange elever det sted, som de hver dag går hen, for at købe deres frokost. Det er derfor også vigtigt, at skoleboden er en bod, der fungerer godt. På den måde vil skoleboden nemlig køre godt i dagligdagen, når eleverne skal købe mad derfra. Noget der kan være med til at give en endnu bedre skolebod er kontantløs betaling med madkort – lær mere om dette ved at læse videre her. 

Madkort til alle elever 

Det der er så godt ved kontantløs betaling i skoleboden med et madkort er, at det gør det meget nemmere for eleverne at købe deres frokost. De vil nemlig få udleveret et Madkort, som de benytter, når der skal betales ved skoleboden. Dette madkort kan tankes op med penge online af forældrene, så der løbende kan sættes penge ind alt efter behov. Dette vil uden tvivl også være noget, som forældrene vil glæde sig over.

Dette vil altså gøre, at det eneste eleverne skal gøre for at betale deres mad i skoleboden, er at scanne deres kort. På den måde vil der ikke være bøvl med mønter eller sedler, som skal findes frem. Dette madkort vil nemlig nemt kunne scannes for at betale, så eleven hurtigt og nemt kan købe sin frokost. 

Eleverne slipper for lange køer 

En anden grund til, at det er en god ide med denne kontantløse betalingsløsning i skoleboden. Det er nemlig også med til at gøre det mere effektivt, når købet af mad finder sted. Det vil altså gøre, at der ikke vil være nær så lange køer, som der måske før har været. Disse lange køer gør nemlig, at eleverne jo faktisk ikke har særligt meget af deres spisepause tilbage, når de endelig har fået købt deres mad. 

I stedet vil køen gå langt hurtigere, da selve transaktionen bliver mere effektivt med et smart madkort. På den måde slipper eleverne altså for at bruge en stor del af deres pause på at stå i kø, for at købe mad. 

Gør det nemmere for personalet i skoleboden 

Uanset om det er de ældre elever eller nogle medarbejdere, der står som personale i skoleboden, er det noget, der godt kan være en smule uoverskueligt og stressende. Især hvis der er en kæmpe kø af elever som skal købe mad, kan det være stressende. Noget af det, der kan være stresse yderligere, er når der skal håndteres kontanter, mønter og byttepenge. Dette er noget, som godt kan tage lidt tid, og som derfor går hele processen langsommere. 

Ved at få en skolebod, som er kontantløs, vil det altså derfor blive meget nemmere for det personale, som står i skoleboden. At afskaffe kontanter som betaling i skoleboden vil derudover også være med til at optimere hygiejnen, da både mønter og sedler jo godt kan have en del bakterier på sig. Dette er altså de forskellige ting, som du har brug for at vide om kontantløs betaling med madkort i skoleboden.