Uanset om man er en større eller mindre virksomhed. Så ved ethvert firma, hvor vigtigt det er for et møde at være velfungerende og give hurtige resultater. Kvaliteten og hastigheden af produktivitet inde i disse aflukkede rum bliver påvirket af dine omgivelser. 

Derfor kan du længere nede læse videre om, hvordan indretning påvirker folks lyst til at arbejde, og hvordan du kan indrette dit mødelokale for at få de bedste resultater. For eksempel, så vil et dansk design spisebord fra https://traefolk.dk/ kunne hjælpe dig mere, end nu tror.  

Dansk design spisebord

Kan det virkelig være så vigtigt? 

Det er ikke dissideret Feng Shui som er nødvendig når det kommer til indretningen af dit mødelokale (selvom det nok ikke vil skade at benytte dig af sådanne teknikker). Men det er blevet bevist at vores omgivelser, er med til at påvirke vores produktionsevne, energiniveau, og samarbejdsvilje, hvilket alle er nødvendige komponenter i et vellykket møde. 

Det lyder måske ufatteligt, at sådan noget kan påvirke os så meget, men det er heller ikke noget vi lægger mærke til før det bliver ændret til det bedre. For eksempel, så kan farver, teksturer, indretning, og lys kvaliteten i et rum påvirker hele vores præstationsevne. 

Farver

Farver påvirker os helt vildt meget. Nok meget mere end man lige opfatter, men det giver jo også mening at fx rum med meget mørke farver føles mere afslappende, da det er farver der minder os om natten og dermed søvn. De bedste farver til at kvikke folk op er: 

  • Lyse nuancer af gul og beige der bringer glæde. 
  • Opkvikkende farver som rød, lilla eller orange. 
  • Blå og grøn som er afslappende, da de minder os om fred, harmoni og natur. 

Udover bare farver så har nuancerne af dem også en indvirkning på vores humør. Hvis vi forsætter med eksemplet om, at et rum, der er domineret af mørke farver, gør os mere trætte, så vil et mørkt rum med mere dæmpet nuancer, kun yderligere sænke vores energiniveau og måske endda gøre en trist alt efter hvilken type person du er. 

Dette hænger også sammen med lys kvaliteten i et rum. Man skal gerne holde et lokale, der skal bruges til noget produktivt lyst, da det vil være stimulerende for kroppen og gør, at den får mere energi. 

Tekstur 

Teksturer er også vigtige, da bløde puder og tæpper giver en følelse af afslappelse og hjemlig hygge. Mens mere abstrakte og sjove former på fx vaser, kopper osv. Giver en mere inspirerende og vågen følelse, da der er noget spændende at kigge på. 

Indretningen betyder dog mest

Et pænt indrettet rum, med fine møbler er dog det der vil hjælpe mest. Hvis noget er nyt, smukt og godt lavet, så giver det yderligere inspiration og ro under mødet. Fx så ville et dansk design spisebord som eksempelvis et plankebord i lyse trætoner give et pift til dette rum. 

Gennem valget af dette dansk design spisebord så leger du også allerede med alle de tidligere nævnte ting, som farver, tekstur og at bringe lys ind i rummet.