Skal du have nye gardiner til dit hjem? Gardiner kan have en større indflydelse på hjemmets udseende, end man måske går og tror. Derfor er det vigtigt, at du finder de helt rigtige gardiner til dig, som ikke bare passer til resten af din indretning, men som også tager det op på et helt nyt niveau. 

Få hjælp af gardinbussen 

I den tid vi lever i nu, er der så mange muligheder inden for møbler, tæpper og gardiner, at det bliver svært at vælge. Heldigvis er der hjælp at hente! Gardinbussen er til for at hjælpe dig med din beslutning, så du ikke skal stå helt på bar bund. Du kan se forskellige gardiner på deres hjemmeside gardinbus.nu/, og så vil de komme forbi med gardinprøverne, så du kan se dem i dit eget hjem. Det er super gavnligt, fordi du får lov til at se gardinerne i den kontekst, som de skal bruges i. Når du har fundet de rette gardiner, bliver de målt op, så de passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor skal gardinet hænge? 

Det gardin, som du skal have, skal selvfølgelig passe til det rum, som det skal hænge i. Først og fremmest er det på grund af lysindfaldet. Forskellige rum har forskellige formål, og de skal ikke alle sammen styres af naturligt lys. Derudover har du formentlig også forskellige møbler, farver og stile i de forskellige værelser, og det skal gardinet også passe til. Gardinets form og materiale skal også overvejes, så du har nok at tænke over. Gardinbussen kan selvfølgelig hjælpe dig meget, både når det kommer til spørgsmål og til selve valget. 

I soveværelset 

I soveværelset foretrækker de fleste mørklægningsgardiner, og det er der en meget god grund til. Lys er nemlig med til at styre vores træthed og søvn, så hvis du ikke har lyst til at gå i seng og stå op i takt med solen, er du ned til at styre det naturlige lysindfald i soveværelset. Når det er mørkt, frigør vores hjerne nemlig et hormon, der gør os trætte. Med lyse sommernætter kan det betyde, at du ikke er træt, når du gerne vil i seng, men det problem kan du undgå med mørklægningsgardiner. Gardinbussen kommer med flere former for solafskærmning, så du kan finde et gardin til dit hjem, der både er flot og funktionelt. 

I stuen 

I stuen er der ikke behov for kontrol af lysindfaldet på samme måde, som der er i soveværelset. Generelt foretrækker de fleste, at stuen er helt lys og åben. Der er flere, der ikke bruger gardinerne i stuen til andet end pynt, og det er der heller ikke noget i vejen med; gardiner kan nemlig give din stue en følelse af luksus og elegance. 

De perfekte gardiner 

Hvad er et perfekt gardin for dig? Gardinbussen kommer gerne forbi med over 200 forskellige gardintyper, så du med sikkerhed kan finde et, der passer til dig og dit hjem. Hvis du kender dine præferencer inden for stil, samt hvilke behov du har, vil du hurtigt og nemt kunne finde de helt rette gardiner.