Hvis du godt kan lide at strikke, har du sikkert også altid nye strikkeprojekter i tankerne, som du gerne vil starte på. Det kræver dog bare lige, at du først og fremmest finder noget nyt garn, som du kan bruge til at strikke med. Hvis du vægter kvalitet højt, når du skal købe garn, kan du overveje at købe garn fra Cewec. Læs videre her for at finde ud af mere om dette garn, og hvorfor det kunne passe godt til dit næste projekt. 

Mange forskellige typer garn 

Det er ikke altid nemt, når man skal finde nyt garn til sit strikkeprojekt. Det kan måske være svært at finde ud af, hvor man skal lede, hvis man ønsker at finde garn der er af god kvalitet. Hvis du ønsker at finde garn af god kvalitet, som ovenikøbet er lavet af et danskejet firma, kan du overveje at købe Cewec Garn

Herfra finder du en masse forskellige typer af garn, som du kan vælge imellem. Det vil derfor være det perfekte til dig, som er vild med at strikke med forskellige typer af garn, og gerne vil udforske nye garntyper en smule. Du kan for eksempel finde effektgarn, mohair garn, glimmergarn og meget mere. 

Find præcis det garn, som du skal bruge 

Det kan som sagt være lidt svært at finde ud af, hvor man faktisk skal købe sit nye garn fra, for at komme i gang med et nyt og spændende strikkeprojekt. Ved at købe Cewec garn vil du kunne vælge imellem en hel masse forskelige typer garn, hvilket giver dig mulighed for at finde præcis det, som du skal bruge. 

Hvis du for eksempel gerne vil i gang med at strikke en let sommertop, som ikke skal være for varm, kan du benytte Linea hør/bomulds garn. Denne type af garn er nemlig perfekt til lette og tynde strikkeprojekter, som for eksempel en flot sommertop. Det er noget garn, som egner sig godt til projekter som dette, netop fordi at det færdige resultat bliver noget, som ikke er for varmt og tungt at have på, når der er godt vejr.

Prøv nye typer af garn 

Når man bruger meget tid på at strikke, kan man hurtigt komme til at bruge de samme opskrifter og metoder, når man skal strikke nye ting. det kan derfor sommetider være en god ide at kaste sig ud i noget nyt. Det kunne du for eksempel gøre ved at prøve nye typer af garn, som du ikke før har prøvet at strikke med. 

Du kan for eksempel prøve kræfter med glimmergarn, der er med til at give det færdige strikkeprojekt en unik glans. Hvis du ikke før har forsøgt at strikke med denne type af garn, vil det helt sikkert også være et sjovt og udfordrende projekt at starte på. Ved at udforske nye typer af garn og nye opskrifter, kan du altså forbedre dine strikkeevner endnu mere, så du bliver endnu bedre, end du allerede er.