Hvis du eksporterer varer eller tjenesteydelser til Norge, skal du registrere dig for norsk moms. Dette kan gøres via TIMEVAT-webstedet. TIMEVAT kan hjælpe dig med registreringsprocessen og sikre, at du overholder alle de nødvendige krav. Vi kan også give vejledning om, hvordan du eksporterer varer og tjenesteydelser til Norge i overensstemmelse med norsk momslovgivning. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger. E-handelsvirksomheder skal registrere sig til moms i Norge og opkræve og indberette norsk moms på deres salg til Norge. Din webshop har forskellige registreringsmuligheder: VOEC, NUF eller AS, som alle tilbyder forskellige muligheder, men som også har forskellige krav. Spørgsmål, der er vigtige at få afklaret, er betydningen for din webshop af et norsk domæne, en optimeret returløsning osv. TIMEVAT kan hjælpe og rådgive om, hvilken registrering der er den rigtige for din webshop. Læs mere gennem linket https://www.timevat.com/lande/moms-norge/ her.

Overhold de Norske regler gennem TIMEVAT

Hvis du har et byggeprojekt i Norge, skal du være registreret og overholde de norske regler. TIMEVAT kan hjælpe dig med dette og sikre, at dit projekt forløber gnidningsløst og effektivt. Vi har mange års erfaring med at arbejde med virksomheder i byggebranchen, så vi ved præcis, hvad der skal gøres for at sikre, at dit projekt bliver en succes. Vi har også et tæt samarbejde med Dansk Byggeri, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige rådgivning og støtte. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt i Norge. TIMEVAT tilbyder en række tjenester til virksomheder i bygge- og anlægsbranchen, der hjælper dig med at fokusere på din kernekompetence og overholde aftaler med kunder, underleverandører og medarbejdere. Vi mener, at outsourcing af dine registrerings-, rapporterings- og indberetningsforpligtelser til TIMEVAT er den bedste måde at holde styr på dine norske forpligtelser og have nogen til at varetage dine interesser.

Masser af muligheder for eksport til Norge indenfor B2B

B2B-virksomheder, der ønsker at sælge eller levere til Norge, står ofte over for forskellige udfordringer. Måske er du stødt på en norsk leverandør eller agent, som ønsker, at du skal levere på norske vilkår (DDP)? Eller vil du gerne vide mere om mulighederne for at importere direkte fra din udenlandske leverandør til Norge med levering til dine norske kunder? Måske overvejer du mulighederne for et norsk lager? Eller ønsker du at øge dit norske salg ved at ansætte en norsk sælger? Det er nogle af disse ovenstående udfordringer og ønsker, der gør, at danske B2B-virksomheder vælger at lade sig registrere i Norge enten med et momsnummer eller som et norsk AS. TIMEVAT har stor erfaring med at hjælpe danske B2B virksomheder med at sikre overholdelse af deres momsforpligtelser i Norge. Hvis du har haft udgifter i Norge, kan du få refunderet den betalte moms. Moms refunderes for udgifter til messer, konferencer, hotel, diesel/benzin*, taxa og køb af varer og tjenesteydelser. refusion kun på diesel/benzin for varevogne fra kategori 2 og opefter. Hvis virksomhedens navn og adresse ikke er anført på alle kvitteringer (undtagen taxa og transport under 1 000 NOK), skal der vedlægges en kopi af kontoudtoget eller rejseudgiftsrapporten.