Der er intet bedre end at tage udenfor når vejret er til det. I Danmark har vi rigtig meget skøn natur og rig mulighed for, at udnytte den. Især om sommeren når drikkevarerne er kolde, humøret er højt og det hele er lidt lettere, er det fedt at kunne tage på picnic. Man pakker lidt diverse og så er det ellers bare afsted. Det kan være, at det er din babys første sommer og derfor skal de selvfølgelig ikke snydes for en god picnic oplevelse. Du kan nemt tage din nyfødte baby med på en picnic. Her er nogle tips:

– Vælg et sted, der er skyggefuldt og køligt, med blødt græs, som babyen kan ligge på

– Sørg for, at du har masser af snacks og drikkevarer til dig selv og baby

– Medbring et tæppe eller håndklæder, som du kan bruge som improviserede skiftesteder

– Glem ikke solcreme, hatte og solbriller til jer begge!

– Hold øje med baby hele tiden, især i nærheden af vand eller andre potentielle farer.

– Du kan med fordel også tage en flaskevarmer fra Babylyn med på farten.

Med lidt planlægning kan en picnic med din nyfødte blive en fornøjelse for alle involverede!

Du behøver ikke stresse over maden, her er nogle tips til lækker fast føde

Nogle gode madvarer til en picnic er sandwiches, salater, frugt og ost. Du kan også pakke et par ting som chips eller småkager til en hurtig snack. Hvad angår drikkevarer, kan du medbringe vand, juice eller sodavand. Alkoholholdige drikkevarer anbefales ikke i nærheden af babyer, du kan selvfølgelig sagtens drikke alkohol selv, så længe baby ikke får noget af det. Det vil heller ikke give mening at passe på sin baby imens man er pisse stiv. Man skal være en ordentlig forældre, og det er man ikke, hvis man er tæske stiv. Alt med måde.

Det er altid sjovt at holde sig aktiv

Når du er ude på en picnic med din baby, er der masser af ting, der kan holde dig beskæftiget. Hvis vejret er godt, kan I gå en tur eller tage en svømmetur. Svømning er god motion for både forældre og babyer, og det er også meget sjovt. I kan også lege lege som f.eks. tag, hoppeklub eller fangst. Bare pas på, at babyen ikke får det for varmt, og hold altid øje med den. Hvis der er en legeplads i nærheden, er det et godt sted at gå hen. Babyer elsker at lege på gyngerne og rutsjebanerne. Bare sørg for, at de er gamle nok til at være sikre omkring den slags ting.

En picnic er en god mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid sammen med din baby. De vil elske at udforske naturen, og du vil elske at få lidt frisk luft. Der er ingen der har taget skade af lidt frisk luft. Så hvad venter du på? Pak et par ting, og tag ud i det fri!