Har du lyst til at studere medicin eller sygepleje, eller er du allerede i gang med uddannelsen, så kan det være, at TryMedics’ praktiktur er noget lige for dig. Du kommer til at tilbringe 4 uger med skiftevis at lære det praktiske på et hospital og have det sjovt i enten Tanzania eller Uganda, hvor du både kan opleve den skønne natur og den fantastiske kultur. Turen vil både give dig praktisk erfaring som sygeplejerske, forsikre dig om at du har valgt den rigtige vej og i det hele taget give dig en masse sjov. 

Både for de tvivlende og for de studerende 

TryMedics har flere tilbud, som er målrettet forskellige grupper. Derfor er der noget for dig, uanset om du allerede studerer medicin, og blot ønsker noget praktisk erfaring med nogle gode eksempler, eller du har sabbatår, og kun er i gang med at overveje om du vil være eksempelvis sygeplejerske. For dem, som måske er i sabbatåret, og som er i tvivl om, hvorvidt de har lyst til at studere medicin, får de her muligheden for at se, hvad det helt præcist ville indebære, uden at behøve at investere flere måneder med at studere. For de, som allerede studerer, giver praktikturen en chance for at få noget klinisk erfaring, vejledt af kyndige hænder. Det er også en mulighed for at få noget erfaring i nogle meget trygge rammer, og samtidig få en forståelse af, hvordan sundhedsplejen bliver udført globalt. Desuden skal man ikke selv tænke på at arrangere noget, for TryMedics klarer alt fra mad og bolig til praktikpladsen. 

Sjov for både de eventyrlige og de afslappede 

Der er selvfølgelig også meget mere på TryMedics’ tur end blot praktikken på hospitalet. Uanset om man allerede studerer, eller om man blot har lyst til at observere noget praktisk sundhedspleje, så får man også muligheden for at komme ud og se meget mere af verden. Man prøver i hvert fald mere end hvis man blot havde siddet derhjemme. De fleste får også mange nye, gode venner blandt de andre praktikanter- måske endda for resten af livet. Man kan komme på safarier, se Nilen, prøve alt den lokale mad og meget mere. 

Uanset om man foretrækker en dejlig aften med en drink eller en fantastisk tur gennem savannen, så kan man prøve det med TryMedics. Tager man på en af deres praktikture, så kommer man til at leve i et af deres huse, hvor man rigtig kan slappe af og prøve noget af al den lokale madkultur, som man kan finde i områderne. Man kan også eksempelvis prøve nogle af de lokale danse eller besøge en af landenes storbyer. Det er dog ikke sikkert, at man har det samme niveau af energi som mange af de andre på turen, og det er også helt okay. I rigtig mange af dagene kan man helt selv sætte tempoet, og er man for træt den dag til at prøve noget af det helt vilde, så er det også okay. Så er det bare at længe hovedet tilbage og slappe helt af i TryMedics’ bolig.