Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, men frokosten er et lige så vigtigt måltid. Når man er på arbejde, så bruger man en masse kræfter og energi. Den energi får man fra morgenmaden af. Når den energi er ved at være brugt, så kan man mærke, at man bliver ukoncentreret, og man begynder at blive træt, så har kroppen brug for nyt brændstof. Og der kommer frokosten så ind i billedet. Igennem ens frokost, der får man ny energi, som gør, at man igen kan arbejde koncentreret og effektivt. Derfor er det vigtigt, at man får en god og solid frokost, som kan give en masse næring og energi, så man igen er klar til at arbejde. 

Frokostordning på arbejdet 

Når man har et arbejde, så er man nogle gange heldig, at arbejdspladsen har en kantine, hvor man kan købe mad, og dermed slipper man for at sørge for en madpakke, andre gange skal man selv have en madpakke med hjemmefra, og andre gange har arbejdspladsen en frokostordning med en restaurant, hvor der kommer fx et par gange om ugen eller hver dag. Der sørger de for at levere maden. Og de sørger for, at alt maden er lavet, så den er klar til at blive anrettet. 

Frokostordning fra Ryde Gastronomi 

Der er mange gode steder, hvor man kan lave en frokostordning. Bestil firmafrokostordning fra Ryde Gastronomi og undgå at skulle tænke på alt besværet med at smøre madpakke derhjemme. De sørger for, at maden bliver leveret med fade og skåle. Man skal bare sørge for, at de er rengjort til næste dag, hvor de igen leverer mad til arbejdspladsen. De sørger også for service, som er 30 % genanvendeligt. Der sørger man også for, at det er rent til næste dag, så tager de det med igen. Ryde Gastronomi går op i, at maden er hjemmelavet, og at der er brugt gode råvarer. De bruger økologiske og bæredygtige råvarer der, hvor det giver mening. De går op i at undgå madspild. Det gør de ved at veje deres mad af i portioner. Hos Ryde Gastronomi får man blandt andet en varm ret med dagens tilbehør, to forskellige slags salater, 3 slags pålæg og forskellige former for brød. Nogle gange kan man være heldig, at der hører en osteanretning eller dessert med. 

Personerne bag Ryde Gastronomi 

Bag Ryde Gastronomi står ægteparret Torben og Mette. Torben er stifter og ejer af Ryde Gastronomi. Torben er udlært på Kong Hans. Han har afsluttet sin uddannelse med en bronzemedalje. Han har et godt cv bag sig, da han har arbejdet på michellin stjernede restauranter såsom Søllerød Kro og Formel B. Han har også arbejdet udenlands i en periode. Han går op i, at maden bliver lavet fra bunden af med traditionelle råvarer. Mette er uddannet på Søllerød Kro, og hun har afsluttet med en sølvmedalje. Hun har blandt andet boet i Frankrig, imens hun tog sin uddannelse. Derudover har hun arbejdet som dessertkok på Noma og Kong Hans Kælder.