Året rundt er der en række af begivenheder, som skal fejres, og det kan være alt fra offentlige begivenheder som skolefest og markeder til private begivenheder som bryllup, konfirmation og fødselsdage. Alt skal fejres med en fest!

Nu begynder vi dog at nå en sæson, hvor mange af disse begivenheder flyttes udenfor, fordi vejret bliver bedre, og temperaturen stiger. Det betyder også, at de indendørs festlokaler erstattes med leje af festetelte, således man netop kan nyde det gode vejr samtidig med, at man har sig et brag af en fest.

Hvad er et festtelt?

Et festtelt er et telt, som er beregnet til fest – og så alligevel? Fordi rent faktisk er det blot telte, der er store nok til, at man kan holde en fest i dem. Det betyder dog ikke, at man ikke kan leje en række af telte og bruge dem til mange andre ting. For eksempel findes der køkkentelte, undervisningstelte, fyrværkeritelte, toptelte, vintertelte og meget mere.

Det kan dog blive en dyr omgang, hvis man skal ud at købe et festtelt, især hvis man ikke har planer om at holde en masse fester igennem sit liv. Det er derfor rigtig smart, at der findes en række af steder, der tilbyder leje af festtelte til lige præcis den fejring, der skal forekomme. Blandt andet er der leje af festtelte hos Ebbes Udlejning, hvor man ikke blot lejer et certificeret telt, men der inkluderet i prisen er opstilling og nedtagning af teltet. Det begynder altså at kunne betale sig, at man lejrer festetelte fremfor at investere i lokaler – i hvert fald hvis vejret er der til det.

Hvad skal jeg huske, når jeg lejer et festtelt?

Det er dog værd at huske på, at man ikke kommer særlig langt, hvis det kun er et telt, som man lejer. Der er en del andre ting, som man også skal have skaffet sig, men nogle af disse er måske mere nødvendige end andre. Her er det op til en selv at vurdere, hvad festen ikke kan lade sig gøre uden.

Nogle af de ting, som man kan overveje, om man skal have skaffet sig, er gulv, scene, innerlining, belysning, brandudstyr og stormsikring, men dette er desværre kun de ting, som man skal overveje i forhold til opstillingen af teltet. Derudover findes der også service, borde, stole, duge, servietter, lys, varmegeneratorer og meget andet, som man også kan overveje at investere i. Desværre kommer man ikke særlig langt med en fest, hvis man ikke giver sine gæster et sted at sidde og spise.

Hvordan får jeg et overblik?

Det kan være en ordentlig omgang at skulle planlægge en fest, især hvis det ikke er noget, som man gør så ofte. Frygt dog ej, fordi Ebbe hjælper ikke blot med leje af festtelte. Han hjælper dig også gerne med at planlægge og gennemføre det arrangement, som du skal bruge telt til.

Du står derfor ikke helt alene med at skulle planlægge sommerens fest, da der er en række af rådgivning, som du kan få, hvis blot du opsøger den rigtige hjælp.