Til en stue skal man naturligvis have en sofa. Måske har man også et spisebord til at stå henne i hjørnet og der skal naturligvis et tv på væggen. Men hvad skal der ellers være i en stue? Her snakker vi lidt om de ting, som du absolut ikke må glemme, når du indretter din stue.

En flot standerlampe

Alle danske boliger har brug for en rigtig flot standerlampe eller flere. Det kan være rigtig smukt at have sådan en standerlampe til at stå lige bag den lænestol, hvor du for eksempel tit nyder at læse i din bog. Eller måske ligger du ofte og får dig en lille lur i denne lænestol?

Det kan være rigtig smukt at have en gulvlampe til at stå her bagved. På den måde virker det ikke helt så bart. Samtidig er det naturligvis bare meget praktisk med en standerlampe, hvis du ofte kan lide at læse derovre. Det er ofte i et hjørne som dette, hvor man mangler lidt ekstra lys. Og det er meget nødvendigt, hvis du godt kan lide at finde et blad eller en bog frem, når du sidder i lænestolen.

Du kan også få en utrolig flot standerlampe i dag. Der er rigtig mange flotte varianter at vælge imellem. Og dermed kan du sagtens finde nogle, som passer godt ind i den stil, som du kører i din stue og din boligindretning generelt. Det er lige meget om du kører den moderne stil, den minimalistiske version eller om du har en mere boho smag. Du skal nok kunne finde en standerlampe for dig.

Pyntepuderne…

Det er ikke alle, som synes at pyntepuder er lige ideelle. Nogle synes faktisk de kan være meget forstyrrende og irriterende. Det er lidt af en overbrugt joke efterhånden, at mænd især kan synes, at pyntepuder er lidt noget pjat.

Men pyntepuder kan nu være en rigtig god ting at anskaffe til sin stue, Nogle gange har man for eksempel brug for lidt ekstra støtte, når man sidder og slapper af henne i stuen. Men derudover kan pynte puder også være en god måde at gør noget ud af detaljerne inde i en stue. Det kan for eksempel være en rigtig god måde hvormed du kan drage flere farver ind i din stue, hvilket ofte kan være nødvendigt.

Det smarteste du kan gøre for dig selv er at have nogle mere neutrale farver i dine møbler. Det handler for eksempel om at have sorte, beige og hvide farver på dine møbler, standerlampe og mere. Og farverne kan du dermed få frem gennem betrækket på pynte puderne og de generelle dekorationer du har inde i stuen.

Er væggene for tomme?

Du skal også lige have kig på væggene, når du indretter din stue. Er disse alt for tomme? Det kan hurtigt komme til at virke lidt bart, hvis man ikke har noget hængende oppe på væggen.

Hvad med at hænge nogle rigtig flotte indrammede plakater op med dine yndlingsfilm? Eller har du måske et maleri, som du gerne vil have hængt op?