En af de ting der aldrig går af mode er smykker. Du kan altid bruge flere smykker, og du kan altid opgradere din nuværende kollektion. Smykker kan fortælle ufatteligt historier, og du kan med garanti huske alle smykker du har fået af en du elsker. Netop det at smykker kan fortælle en historie og kan være med til at give dig og dit sæt tøj det helt rigtige udtryk, det er det helt spille ved smykker og den værdi de kan tilsætte alting. Man kan let komme til at falde i den samme rille, og finde et enkelt mærke som man kan lide, og dermed glemme at kigge efter nye, spændende og unikke smykker.

By Birdie

Hvis du er til smykker, og især håndlavede smykker, ja så kan du med fordel tjekke By Birdie smykker ud. By Birdie er en Aalborg baseret smykkevirksomhed, som er skabt at Birdie Wendelboe. Virksomheden opstod i 2003, med tanken om at bevæge sig væk fra det nordisk design og udtrykket omkring minimalisme, for i stedet at lave smykker der passer til designstilen ”more is more”. By Birdie laver håndlavede smykker, og fokusere altså på smykker som er rå, rustikke, feminine og en smule ekstravagante. Blandingen af det romantiske, rå og ekstravagante skiller sig ud fra mange andre mærker, og derfor er By Birdie helt sin egen. Køb By Birdie smykker her, eller klik blot ind for at se deres store sortiment. Det håndlavede aspekt ved By Birdie gør også, at smykkerne ikke produceres industrielt og er helt unikke. Du får altså et helt personligt og unikt smykke, hvis du køber et smykke fra By Birdie

Køb By Birdie smykker her

Smykker der fortæller en historie

Disse håndlavede og unikke smykker fortæller sin helt egen historie, og dermed er hver enkelt smykke altså et lille kunstværk som du kan bære med dig alle steder. Endvidere så benytter By Birdie rigtig mange ædelsten i deres smykker, og netop også disse metaller og sten gør dem helt unikke og er altså med til at fortælle en historie. Du kan købe By Birdies smykker både i oxyderet sølv og guld, således at der findes et smykke for enhver. Da smykkerne er håndlavede og ganske eksklusive, så er prisen selvfølgelig også passende hertil, dermed er det en perfekt gaveidé til en du virkelig elsker. Om det skulle være din bedre halvdel, din moder, din søster eller måske dit barn. Der er mange muligheder, og du kan altså allerede i dag benytte linket ovenfor og tjekke By Birdies smukke smykker ud. Om hende der skal have smykkerne er mest til ringe, øreringe, halskæder, eller måske mangler et smukt vedhæng til en halskæde, ja så er alt dette muligt at finde ved hjælp af linket ovenfor. Så klik ind allerede i dag, og overrask hende du holder af med et håndlavet og unikt smykke, som hun med sikkerhed aldrig vil glemme, hvem har givet hende.