Der er ingen tvivl om, at det er absurd sundt at dyrke motion. Desværre er den viden ikke altid nok til at motivere os. Vi kan tænke igen og igen at vi virkelig gerne vil i gang, vi kan købe træningstøj, planlægge løberuter eller melde os ind i fitnesscenteret nede på hjørnet med alle intentioner om, at komme i gang med i det mindste et let og simpelt træningsprogram. Og alligevel står vi en måned eller to senere, med løbesko, der aldrig har set skyggen af udendørslivet og træningstøj, der endnu ikke har været vasket. Vi vil gerne, men det er svært at komme i gang.  

For nogle er det motivation, for andre ender det ud i tid og bekvemmelighed. Hvornår i din travle hverdag er det lige, at du skal tage i fitnesscenteret? Og kan du overhovedet lide at være der på det tidspunkt? Hvem træner ellers der? Måske du er en af dem, som faktisk ville få rigtig meget ud af at træne derhjemme med dit helt eget fitnessudstyr, der kan findes hos https://sagatrim.dk/

Hjemmetræning kræver også noget 

Det kan være vildt svært at komme i gang derhjemme. Vi kunne jo bare løbe den der tur, med de der flotte, nye løbesko. Men vejret er ikke lige til det og faktisk så er der også lige byggeri på ruten lige nu… Og undskyldninger er der nok af. En måde at motivere sig selv på og faktisk snyde hjerne er at skabe den følelse som du får, når du står i træningscenteret, bare derhjemme. Den der følelse at, at nu er jeg her jo. Den der lille lyst til lige at give et lille forsøg med de forskellige redskaber, der trods alt er stillet til rådighed.  

Skab dit eget fitnessrum derhjemme med alt det bedste fitnessudstyr. Ikke noget med at stille et løbebånd i stuen foran tv’et. Prøv at lave et rum dedikeret til træning. Invester i det fitnessudstyr du kender eller føler gør mest for dig. Hav nok til en varieret træning og suppler med som minimum en måtte at strække ud på. Og husk musikken! Her behøver du ingen høretelefoner, for du kan høre lige det du vil, lige så højt som du vil.  

Bare en halv time 

Lad være med at lægge en stor, omfattende træningsplan for dig selv lige med det samme. Prøv bare med en halv time. Det vigtigste er, at du kommer i gang med en rutine. Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv og spare dig selv for lidt tid og dårlige undskyldninger, så kan det være en rigtig god idé at træne lige før du normalt ville gå i bad alligevel. Så føles det ikke som om du skal til alt muligt ekstra, bare fordi du skulle træne i en lille halv time.  

Husk at det tager tid. Forskning viser, at det tager cirka 90 dage at gøre en rutine til en vane. Med lidt vedholdenhed, kan du få det til at føles som en helt naturlig del af din dag og faktisk få det helt sjovt med at købe nyt fitnessudstyr!