Leder du efter stilfuldt og modebevidst tøj til modne kvinder? Så skal du ikke lede længere end til det danske mærke Nü. Med over 35 års erfaring i branchen ved Nü præcis, hvad der skal til for at få kvinder til at se og føle sig bedst muligt tilpas. Deres kollektion omfatter alt fra kjoler og nederdele til bluser og bukser, som alle er designet med den moderne kvinde i tankerne. Så uanset om du er på udkig efter noget at have på til arbejde eller en særlig begivenhed, har Nü dig dækket ind! Nu Denmark er nemlig det sikre valg, når du skal have tøj som kvinde. De har eksisteret siden 1977 og leverer tøj til hele verden.

Historien bag

Navnet “Nü” betyder faktisk nøgen på fransk og kvinde på kinesisk – hvor passende! Så hvis du er på jagt efter moderigtigt og velproduceret tøj, så skal du sørge for at tjekke Nü Danmark ud. Du vil ikke blive skuffet! Nü er også en kendt kvalitetsforhandler af luksus tøj til kvinder.

Lær at elsk dig selv

Som kvinde kan det nogle gange være svært at elske sig selv. Men med den rette indstilling og et par gode råd kan du begynde at få det godt med dig selv både indeni og udenpå. Her er et par ting, du skal huske på:

1. Vær selvsikker. Det er i orden at være stolt af den, du er, uanset din alder. Så stå oprejst, hold skuldrene tilbage og hold hovedet højt! Du er det værd. Det handler om at du skal kræve den retmæssige respekt som du som kvinde fortjener. Du må aldrig lægge skjul på hvem du er, og at du er kvinde. Respekt er desværre ikke givet automatisk, selvom det burde – du skal derfor turde tage den og sige at: “Jeg er som jeg er og jeg er fantastisk”

2. Omfavn din kvindelighed. Uanset om du kan lide at gå i kjoler og nederdele eller foretrækker bukser og T-shirts, er der ikke nogen forkert måde at være kvinde på. Bare gør det, der får dig til at føle dig godt tilpas og smuk. Der er nemlig ikke nogen fast opskrift på hvordan man er kvinde, der er ej heller nogen dresscode for “sådan går en kvinde klædt”. Du bestemmer 100% selv, og du skal ikke undskylde overfor nogen. Du behøver ikke at forsvare hvorfor du vil gå klædt som du har lyst til.

3. Forkæl dig selv godt. Det betyder at tage sig af dig selvbåde fysisk og psykisk. Få regelmæssig motion, spis sundt, og giv dig tid til afslapning og hobbyer, som du kan lide. Når du passer på dig selv, kan man se det! Du kan derfor sagtens spise lidt chokolade, tage et varmt bad eller lige hvad du har lyst til. Det vigtigste er at du giver dig selv tid og lov.

Vejen starter her

Nü Denmark er det perfekte sted at starte din rejse til selvkærlighed. Med deres stilfulde og flatterende tøj vil du se godt ud, uanset hvor du går hen. Så vent ikke længere – forkæl dig selv med lidt Nü i dag! Du fortjener det.