Mens dit nye hjems tiltrækningskraft er afgørende for at skabe et godt førsteindtryk udefra, giver din entré dine gæster deres første glimt af indersiden. Tilføjelse af en bænk til dette rum giver besøgende og familiemedlemmer en mulighed for nemt at fjerne sko og støvler, når de træder gennem døren, samtidig med, at den fremviser din designæstetik.

En ideel entrébænk er både en indretningsdesign og et funktionelt stykke boligindretning. Uanset hvor meget plads du har, eller hvor mange penge du skal bruge, er der en række forskellige bænke til rådighed, der hjælper med at blande komfort med praktisk, så alle føler sig velkomne.

lille bænk

Designet af din entrébænk

Den bedste entrébænk passer til dit hjems indretning eller stil, passer til det rum du har, uden at føle sig rodet, og inkluderer funktioner, der holder området altid pænt og ryddeligt. Her er nogle af de mest populære designs, som du kan vælge imellem:

Lille eller kompakt bænk – dette fungerer bedst til en indgang med begrænset gulv- eller vægplads. Et simpelt sæde design med eller uden pude gør tricket her. Det hjælper med at beskytte dine gulve eller tæpper ved at give et sted, der er let at fjerne sko på.

Bænk med indbygget skoholder – opbevaring til støvler og sko under sædet hjælper med at holde din entré pæn og organiseret, og du behøver ikke at rydde op efter andre, når du kommer sent hjem fra arbejde.

Bænk med kroge eller stativ – perfekt til en indgang uden et nærliggende skab, indbyggede kroge eller et stativ holder alt på et praktisk sted, så der er altid, er styr på jakkerne.

Opbevaringsbænk – et sæde med opbevaring nedenunder giver dig et ekstra sted at opbevare hverdagsgenstande som handsker, tørklæder, hatte eller endda rygsække. Ikke mere at løbe rundt i huset på udkig efter alle disse ting, bare tag fat og gå ud ad døren.

Bænk med skuffer eller kurve – dette design holder mindre ting inden for rækkevidde. Gå aldrig på jagt efter dine nøgler igen – placer dem i en skuffe i bænken, hver gang du går ind i huset. Kurveopbevaring kan være det perfekte sted at placere din post i stedet for, at det roder ude på køkkenbordet eller spisebordet.

Polstret bænk – mens gæsterne ofte ikke dvæler længe i indgangen, kan en dekorativ pude tilføje en farve eller give et behageligt sæde, mens de venter på at komme ud eller ind.

Materialer og stilarter

Der er entrébænke, der passer til enhver indretning. Vælg mellem en række håndlavede træsorter som fyr, egetræ, ahorn eller valnød farvet for at matche dit hjems træbeklædning. Eller gå efter miljøvenlig bambus, trendy komposit med en malet finish eller en kombination af materialer – måske vil du have metalben på entrébænken? Et polstret sæde kan være lavet af læder eller et slidstærkt smukt stof. Et elegant, stilfuldt mønster eller et lyst look kan være den rigtige match til dit hjem. Når det kommer til materialer og stilarter inden for entrébænke, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser!