At pleje sin hud er ikke kun en nødvendighed for at få et smukt udbytte ved brug af makeup – hvilket det virkelig er! Hudpleje spiller en rigtig stor rolle i hvordan din hud holder sig igennem årene, og derfor bør du eksempelvis overveje Weleda Skin Food.  

Har du haft akne, kan du også via hudpleje få smuk, lækker og ung hud igen. 

Hudpleje er hverken besværligt eller forfærdeligt dyrt. Man skal lige have fat i en ordentlig rutine og de rigtige produkter til din hud og herefter er det rigtig godt.  

Efter noget tid, vil du se smukke resultater af hvad du gør for din hud, hvilket er helt fantastisk. Efter længere tid med en hudplejerutine, vil du få yngre hud, renere hud og du vil selv føle dig smuk. 

Hvilke produkter skal du bruge? 

Alle har forskellige hud. Alles hud har forskellige behov. Nogle grundregler er, at man ALTID skal bruge fugtgivende creme og solcreme. Udover dette er der nogle ting, som mange har brug for, men ikke alle. Hos Weleda kan du ind under de forskellige produkter læse om deres effekter. Weleda Skin Food har mange forskellige produkter til forskellige typer hud. 

Når du selv vil i gang med at få en ordentlig hudpleje rutine, skal du kende din hud og kende din huds behov. Det kan være at du har tør, rød og/eller akne. Her vil det være en god ide med nogle mere rensende produkter. Alt dette kan du læse om hos Weleda Skin Food. 

Hvor lang tid bør du bruge på hudpleje? 

Hvor langvarig en rutine du har og hvor meget din hud “kræver” er altafgørende for hvor meget tid du burde bruge på din hudpleje rutine. Weleda Skin Food har både produkter til ansigtet og produkter til hele kroppen.  

Som udgangspunkt er det en god ide at starte småt og derefter bygge ud fra det. De fleste har en kort rutine om morgenen og en længere rutine om aftenen. 

Hvordan din huds stadie er lige nu, afgør hvor lang tid du kommer til at bruge på at passe og pleje din hud på daglig basis.  

Det er sjældent mere end 30 minutter. Det kan sagtens være 10 minutter du bruger på det og stadigvæk have lækker hud. Alt dette kan du læse om på Weleda Skin Food. Læs om de forskellige produkter og lær hvad de gør. Ud fra dette, kan du afgøre om du selv behøver det. 

Hvordan skal rækkefølgen i din hudplejerutine være? 

Grundreglen er at man tager det tyndeste produkt først og så tager tykkere og tykkere produkter hen ad vejen.  

Du skal dog altid om morgenen slutte af med solcreme. Huden absorberer hurtigt de tynde produkter og er så klar til at komme videre til næste produkt. Hvorimod hvis du tog det tykkeste produkt først, ville tålmodighed være et krav.  

Solcreme burde være en standard i rutinen om morgenen fordi det holder huden ung. Det er fugtgivende og holder rynkerne væk i længere tid, end hvis du ikke bruger solcreme. Solcreme skal bruges hver dag.