Der er mange mænd, der får lov til at få deres eget lille rum i hjemmet. Dette er oftest fordi, der har så mange ”grimme” ting (ifølge deres kæreste), som ikke skal stå andre steder i huset. Hvis du er så heldig, at du også har fået din egen lille mancave, så mangler du måske lidt inspiration til, hvad du skal have derinde. Det kan du læse mere om i denne artikel. 

Køb et fadølsanlæg 

Det er vigtigt, at du kan tilbyde kammeraterne en kold fadøl, når de kommer hjem til i din mancave. Hvis det også er noget, du drømmer om, så køb fadølsanlæg. Ville det ikke være blæret, hvis du har mulighed for at lange fadøl efter fadøl over bordet? Det er virkelig en luksus, men det er også virkelig noget, der hører til en mancave. Det er helt sikkert noget, du skal have. Køb fadølsanlæg og hold de fedeste mandeaftener.  

En bar 

Når du skal have et fadølsanlæg, så skal du naturligvis også have en bar, hvor du og dine venner kan sidde og hænge ud. Tænk over, hvor fedt det kunne være, hvis du rent faktisk havde din egen bar i huset. Det er altså en drøm, der godt kan blive realiseret.  

Et loungeområde 

Men der skal også være plads til, at man kan læne sig tilbage et sted. Derfor kan det være en god idé med at loungeområde, og du og dine venner kan sidde og hænge ud. I et loungeområde kan der f.eks. være lænestole, en sofa og et bord.  

En PlayStation 

Der skal også være plads til, at man kan sidde og spille Fifa, eller hvad man nu kan lide at spille på sin PlayStation. Kan du se det for dig? Du og dine venner kan sidde og spille PlayStation, mens I får en frisk, kold fadøl fra fadølsanlægget. Man kan hurtigt få en sjov aften sammen med vennerne foran en PlayStation – og det er rart, at det er i et andet rum, så resten af familien ikke forstyrres. 

Et vinudvalg 

Hvis du og dine venner skal have en lidt finere aften, så er det også rigtigt fint, hvis du har et større udvalg af vin. Vin kan faktisk også pynte rigtig flot, og så er det en af de pynteting, der ikke bare er der for at se pæn ud. Det kan være, du har mulighed for at dække en hel væg med et stort vinudvalg. Det kunne virkelig være blæret. 

Computerområde 

Hvis du også er typen, der godt kan lide at spille meget computer, så er det sikkert også noget, du ikke har fået lov til at placere i stuen. Her er det smart, hvis du kan lave et computerområde i din mancave. Så kan du også sidde længe oppe om natten og spille computer, uden at du skal forstyrre resten af familien. Det er ikke bare rart for din familie, det er også rart for dig, fordi du ikke behøves at tage så meget hensyn, hvilket der godt kan ødelægge et godt computerspil.